Mirella

mirella

Hallo, mijn naam is Mirella Felix – Dunnik en ik ben 36 jaar. Samen met mijn man Gert heb ik een lieve tweeling van 4 jaar, Lynn en Stijn.

Sinds december 2009 ben ik eigenaresse van Haarpunt. Eerst deed ik dit samen met een vriendin in een vennootschap, maar zij moest helaas stoppen wegens ziekte. Daardoor ben ik sinds begin van dit jaar alleen doorgegaan met de kapsalon met hele leuke meiden in dienst.

Mijn idee achter de kapsalon is dat je het gevoel moet hebben dat je thuiskomt en waar je goed geadviseerd wordt voor de behandelingen tegen een betaalbare prijs.

Haarpunt bestaat nu 7,5 jaar en we hebben een grote vaste klanten groep opgebouwd. Uiteraard hoop ik nog heel lang te knippen, maar de wens is dat 1 van mijn kinderen ook de liefde voor het kappersvak ontwikkeld en later de zaak wil overnemen.

Het leuke aan het vak is dat je elke dag andere mensen in je stoel krijgt met verschillende verhalen en wensen qua behandeling. Wij hebben allen een ruime ervaring in verschillende knip- en verftechnieken en  blijven bij middels cursussen.

We hopen je gauw te ontmoeten bij Haarpunt en op onderstaande dagen knip ik zelf ook:

Dinsdag08.30 – 17.30
Woensdag08.30 – 17.00
Vrijdag08.30 – 12.00
Zaterdag08.00 – 12.30